Foto Galleri:

Dëbërca:

         

Përmendorja:

         
               

Shkolla:

         
         

Xhamija:


         
         

Pavarsia e Kosovës në Kopenhagë:

         
         
         
         
         

Berlin:

Vizitoni Berlinin Kryeqendrën e Gjermanisë.

Gjatë vizitës së juaj  në Berlin keni mundësi për të vizituar shumë gjëra atraktive që juve do të ju pëlqejn shumë si psh. Alexander Plaza, qendrën më të reje tregtare dhe më të madhe në Europë etj, me radhë.
Por gjatë lodhjes së kësaj vizite ju preferojm të mbani një pauz ( pushimë ) gjysë ore në këto Restorante shumë të njohura në qendër të Berlinit, ku ju do ta shijoni vet dhe do të bindeni  në kualitetet e larta ushqimore të kuzhinës dhe llojet e ndryshme të ushqimeve.
Pronarët e këtyre Restoranteve janë nga Fsh. Dëbërcë komuna e Zhelinës-Tetovë.

Pronari ( shefi ) i këtij  Restoranti  janë dy vëllezërit: Surijah dhe Bajram Sadiki nga Fsh. Dëbërcë.
BAR  RISTORANTE
 ,, a  posto  ’’
Monbijouplatz 12.
D–10178 Berlin-Mitte
.(Është shumë  afër Alexander Palaz)
Surijah Sadiki
( shefi kryesorë )

Kontakt:  +49 ( 0 ) 30-27 59 55 59      +49 ( 0 ) 163- 15 95 714
E-mail:   
sadiki@aposto-berlin.com
Internet:    
www.aposto-berlin.com

         
         


Berlin:

Tash ju tregojm për pronarin tjetër nga i njejti fshatë.
Fatmir Ramadani nga Fsh. Dëbërcë.

Ristorante/Pizza  Nr. 1.
PIZZA ,, FACTORY ’’

Pariser Str. 42
D – 10707 Berlin
Kontakt:   +49 ( 0 ) 30-88 62 98 71

         


Kemi edhe disa  persona tjerë nga fsh. Dëbërcë të cilët kajnë Restorante/Pizza Bar , por nuk arrita ti vizitoj këtë rradh për ti regjistrua në këtë faqen e fsh. Dëbërcë, por mbesim me shpresë se radhat tjera do mundohemi ti vizitojm edhe këta pronar të Restoranteve në Berlin dhe do ti shfaqim në faqen ton për ta pasuruar edhe ma tepër me të arriturat e vendasve tanë në mërgim.

E Pregaditi : Shefket Ameti nga fsh. Dëbërcë.                                                    14-02-2008  Kopenhag-Danmark