Kontakto:

Ju lutemi  që në rastëse gjeni ndonji gabim në këtë faqe të internetit, të na lajmroni (informoni)  sipas mundësis së juaj që ta përmirsojm at gabim dhe ta bëjm më të pasur dhe më reale këtë faqe interneti të fsh. Dëbercë.

Për xhdo ndihm dhe bashkëpunimin tuaj ju falemenderojm shumë dhe jeni shumë të mirëseardhur që të bashkëpunojm edhe në vijim të mëtutjeshëm.

Ju përshëndet  Nagip Ameti – Tetovë.

info@doberca.dk

nagip_a@hotmail.com